Het leek mij leuk om wat meer over mijzelf te vertellen via de leuke tea topics die op de Pickwick theezakjeslabels staan.

Daarom heb ik de afgelopen weken vele labels gespaard, hieronder deel 1 van de antwoorden.

Welke uitdaging zou je nog wel eens willen aangaan?
Voor mijzelf beginnen. Niet meer onder een baas werken maar zelf mijn eigen creativiteit en passie kunnen uiten. Natuurlijk ook met de daarbij behorende administratie, promotie, etc. , kortom: alle aspecten beleven.

Wat is je grootste droom?
Een hele grote wereldreis te maken van x aantal maanden/jaren. De vele culturen ontdekken, genieten van de diversiteit qua natuur en geen druk/stress ervaren.

Met wie zou jij voor 1 dag willen ruilen?
Ik zou wel eens een dagje willen ruilen met bijvoorbeeld Bruce Dickinson (zanger van Iron Maiden) om eens mee te maken hoe het voelt om voor een publiek van duizenden mensen op te treden. Ik zou denk ik na zo’n dagje glimlachend van tevredenheid in slaap vallen.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Beginnent met een lekker ontbijtje (chroissantje en thee) en dan gezellig de stad of het bos in gaan met mijn vriend of een vriendin. Kletsen, wandelen, shoppen…even puur genieten! ’s Avonds ergens een hapje eten om vervolgens op de bank tegen vriendjelief aan te kruipen en series of een film te kijken.

Wat zou je graag nog eens willen doen?
Dan kom ik toch terug op die grote wereldreis of het roer eens flink omgooien. Bijvoorbeeld ons huisje verkopen en verhuizen naar Zweden of Noorwegen.

Wat is jouw favoriete sprookje?
Dat heb ik niet echt, ik ben niet echt een princes type. Als je zou vragen naar bijv. favoriete Disney film dan is dit toch wel de Lion King en Frank & Frey.

Wat was het eerste waar je vanochtend aan dacht?
Dat ik nog even om kon draaien en verder slapen, er stond vandaag een relaxed dagje op de planning.

Van welke kleine dingen word jij gelukkig?
Een lekker kopje thee, en dan zo’n grote Pickwick beker. Welke smaak maakt me eigenlijk nooit uit, maar ik kan echt genieten van thee drinken.