Aangezien er vele tea topics zijn, hierbij deel 2 met mijn antwoorden.

Wat was de mooiste dag van je leven?
Ik kan zo 1, 2, 3 geen ‘mooiste’ dag opnoemen, maar waar ik wel gelijk aan denk is het de dagen die ik door heb gebracht op Guernsey (kanaaleiland) of in Zweden.

Wat is jouw meest dierbare plek op aarde?
Dat is toch wel Guernsey, en dan om nog specifieker te zijn een groot rotsblok bij Pleinmont Tower waar ik vaak te vinden was met een boek of starend naar de zee.

Waar ben je dankbaar voor in het leven?
Dat ik al mijn opa’s en oma’s goed heb gekend, een fijne zorgeloze jeugd heb gehad en nu met vriendlief een mooi huisje heb kunnen kopen waar we echt ons eigen plekje van hebben gemaakt.

Waar heb je om gelachen vandaag?
Om ons konijn Bugs, dat weigert zijn ‘toiletje’ te gebruiken. Na vele dierenarts afspraken kregen we vanmiddag van haar te horen dat we gewoon een eigenwijs konijn hebben met een geheel eigen willetje. En dat past maar al te goed bij ons.

Als je terug in de tijd kon gaan wat zou je dan doen?
Nog even tijd doorbrengen met mijn opa’s en oma’s.

Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?
Verder leren, vele studies en cursussen gaan volgen om mijn kennis op allerlei gebieden te verbreden.

Waar word je blij van?
Van de kleine dingen: een theetje drinken, een glimlach bij mensen, de gekke sprongen van onze konijnen, iets nieuws kopen, een roadtrip maken etc.

Welke naam zou je jezelf geven als je deze mocht veranderen?
Geen, ik ben blij met mijn naam en zou deze echt niet willen veranderen. Het is apart, komt niet veel voor, en hoort nu eenmaal echt bij mij.