Yes, eindelijk is het zover, de nieuwe website is online!

Al aantal weken was ik bezig om de layout van mijn blog aan te passen, echter kreeg ik het nooit zoals ik het wilde. Ik gebruik WordPress voor mijn blog en eerst zonder eigen hosting. Dat betekent dat de website volledig draaide via WordPress en je zodoende niet optimaal thema’s en layouts kan bewerken. Aangezien dat een aspect is waar ik juist plezier uit haal, merkte ik al snel dat deze manier van bloggen niet geheel bij mij paste.

Zodoende heb ik sinds dinsdag een hosting pakket geregeld en alles overgezet naar een WordPress versie via mijn eigen hosting. Echter kon ik in het bestaande thema nog steeds niet mijn creativiteit uiten omdat dit thema inhoudelijk niet heel uitgebreid is. Vanochtend heb ik dan eindelijk een thema gevonden via Themeforest die wel aansluit bij de layout wensen voor mijn blog en die je ook helemaal kan customizen. Nu nog kleine wijzigingen uitvoeren en dan is de website helemaal klaar. Ik ben er super blij mee! *doet vreugdedansje*

Wat vind jij van de nieuwe layout? Mis je informatie of vind je het juist overzichtelijker?
Laat het hieronder in een bericht achter.