4 Season Inspiration winter Daily Lift

Een tijdje geleden had ik contact met Brenda, brandpartner bij WINWorldwide, over zorgen dat je je energielevel op peil houd en het binnenkrijgen van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Ik kan namelijk merken dat ik mijzelf af en toe futloos voel omdat ik te weinig groente en/of fruit binnen krijg omdat ik er simpelweg niet bij stil sta. Vooral gedurende de winter en in januari kan je lichaam wel een extra boost gebruiken (zo na de feestdagen).

Daily Lift

Daily Lift heeft twee verschillende smoothiemixen (cool mint & mixed berry) die ieders 59 superfood ingrediënten bevatten. Deze smoothiemixen zijn in poedervorm die je mengt met water, toevoegt aan je yoghurt of als extraatje in je shake/smoothie. Het is een ontzettend variabel product waar iedereen wel een toepassing voor kan bedenken die hij/zij het fijnste vind. Op die manier krijg je een extra boost met allerlei superfoods. Via Brenda heb ik beide varianten de afgelopen weken uitgeprobeerd, wellicht had je dit ook al voorbij zien komen op Instagram. Hieronder kan je lezen wat mijn ervaring is met Daily Lift.

Cool Mint

4 Season Inspiration winter cool mint

Als eerste heb ik cool mint uitgeprobeerd, de groene variant van Daily Lift. De tip die ik kreeg van Brenda was om beide varianten voor je ontbijt te nuttigen. Toen ik de zak openmaakte kwam gelijk al de sterke mint geur tegemoet, en nu moet ik stiekem wel bekennen dat ik niet zo gek ben op mint. Na het poeder gemixt te hebben met water in de shake beker was de eerste slok best een verassing. Het is een sterke overheersende smaak van mint, groenten en gras. Ik had dan ook de eerste beker best moeite om het weg te krijgen. Sinds die eerste beker heb ik het dan ook voornamelijk gemixt met yoghurt of toegevoegd aan bijvoorbeeld wat sinaasappelsap. De smaak is mij te overheersend om alleen met water te drinken maar met een andere smaak gecombineerd is het wel te doen.

Mixed Berry

4 Season Inspiration winter mixed berry

De dag nadat ik cool mint had uitgeprobeerd heb ik de mixed berry variant getest. Ik moest zeggen dat ik hier al meer om te springen stond omdat ik gek ben op rood fruit. Eenmaal de deksel van de pot af komt dan ook een heerlijk zoete geur je neus tegemoet, ja deze leek mij erg lekker! Ook deze heb ik als eerst uitgeprobeerd door alleen te mixen met water en inderdaad, deze is echt jammie. De smaak is hetzelfde als de geur: zoet, dus je moet er wel van houden. Daarnaast heb ik ook mixed berry gemengd met yoghurt (heerlijk met vanilleyoghurt), maar voornamelijk alleen met water gedronken. Daarnaast bevatten beide varianten geen gluten en zuivel en is het vegan. Beide varianten zijn dus voor allerlei soorten leefstijlen en diëten geschikt.

Winrgy

4 Season Inspiration winter dailylift winrgy

Naast bovenstaande varianten heb ik tevens Winrgy mogen testen, een soort energiedrank met granaatappel smaak. Ook dit komt in een poeder variant (verpakt in kleine portie zakjes) die je zowel met water kan nuttigen of toe kunt voegen aan shakes etc. Het belooft een energieboost die 4 tot 6 uur aanhoudt zonder last te krijgen van een dipje. Eerlijk is eerlijk, ik vind de Winrgy echt lekker! Ik ben dan ook al bijna door alle zakjes heen.

Mijn ervaring

De Winrgy staat bij mij op 1, gevolgd door mixed berry en als laatste cool mint. Die laatste vind ik persoonlijk niet geweldig qua smaak en met alleen water ook niet echt weg te krijgen. In december had ik alle producten al eens uitgeprobeerd maar nooit echt structureel dagelijks achter elkaar. Vanaf vorige week maandag, 2 januari, heb ik echt dagelijks voor het ontbijt de cool mint en mixed berry afgewisseld met elkaar en voel ik me eigenlijk wel fit en lekker. Of dit echt al komt door de toevoeging van Daily Lift in mijn dagelijkse eetpatroon of door de gedachte dat je iets gezonds toevoegt durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel ga ik sowieso de mixed berry en winrgy blijven gebruiken en af en toe de cool mint door de yoghurt heen mixen.

Ingrediënten Daily Lift

Om je meer informatie te geven over de verschillende super foods die in beide varianten zitten, zie je hieronder van beide een lijst (klik erop om te vergroten).

4 Season Inspiration winter cool mint4 Season Inspiration winter mixed berry

Zelf uitproberen

Als je Daily Lift zelf wilt uitproberen kan je via de website van Brenda / WINWorldwide meer informatie verkrijgen en de producten aanschaffen.

  • De producten in deze post zijn gesponsord, echter is mijn mening 100% oprecht