4 Season Inspiration - winter wandeling 2017

Rust

De afgelopen weken is het even rustig geweest op 4 Season Inspiration. Mijn hoofd zat behoorlijk vol met allerlei gedachtes waardoor ik het even wat rustiger aan heb gedaan. Toch miste ik het bloggen en fotograferen waardoor ik vanochtend lekker in de kou op pad ben gegaan om foto’s te maken.

Patronen

Op de één of andere manier werd ik vanochtend voornamelijk geïnspireerd door patronen van (auto)banden die nu zo duidelijk zijn door de sneeuw. Met mijn perfectionisme en alles gestructureerd willen hebben, leverde deze patronen me een soort van rust op. Het gevoel dat een foto ‘klopt’ en het goed is. Daarmee wil ik bij lange na niet zeggen dat onderstaande foto’s goed zijn. Fotograferen heb ik pas geleden weer opgepakt en ik gebruik dan ook een tweedehandse Nikon D40 en geen super nieuwe camera met de beste lenzen. Ik vind het uitpluizen van alle opties/instellingen nog steeds best lastig, maar erg leuk om mijzelf aan te leren.

Reiger

Stiekem ben ik wel een beetje trots op de foto van de reiger, ik volgde hem al een tijdje maar hij vloog steeds weg als ik dichterbij kwam. Uiteindelijk kwam dit shot toch heel goed uit de bus. Het is best lastig om ‘bewegende’ beelden te fotograferen en deze ook nog helder te krijgen.

(klik op de onderstaande foto’s om de vergroting te zien)