Over

Creativity is a wild mind and a disciplined eye


4 Season Inspiration

4 Season Inspiration winter

4 Season Inspiration is in oktober 2016 begonnen uit liefde voor de 4 seizoenen. Elk seizoen heeft iets uniek, brengt je iets aparts en is speciaal op zijn eigen manier. Via deze blog deel ik mijn voorliefde door middel van allerlei onderwerpen. Per seizoen gebundeld vind je onder andere recepten, reviews, DIY’s, tips en informatie.

Wil je het beste uit het seizoen halen, kijk dan snel verder!

Jelske

Mijn naam is Jelske, 26 jaar en wonend in Twente (Overijssel). Gedurende de opleiding HBO Hotel- en Eventmanagement is mijn passie voor (online) marketing ontstaan en ben ik tevens werkzaam geweest als marketing medewerker. Momenteel ben ik bezig met een HBO programma Internetmanagement en webdesign die ik in juni 2017 zal afronden. Ook ben ik beschikbaar voor een creatieve marketingbaan! Voor meer werkgerelateerde informatie kijk dan even op mijn LinkedIn.

In mijn vrije tijd trek er graag op uit in de natuur, kom ik regelmatig in de bioscoop, speel ik vaak bordspellen met vrienden en ga ik graag naar concerten. Verder ben ik een echte theeleut en gek op mijn witte Volkswagen Up! In mei 2016 hebben mijn vriend en ik een huisje gekocht waar onze liefde voor Scandinavië duidelijk aanwezig is. Daarnaast hou ik er van om elk seizoen terug te laten komen in de accessoires.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close